Uredništvo Imunoglukan P4H<sup>®</sup>
Početna>Imunoblog>Imunoglukan P4H®> NOVO – Imunoglukan P4H® ACUTE

NOVO – Imunoglukan P4H® ACUTE

Liniji proizvoda Imunoglukan dodali smo nove kapsule Imunoglukan P4H® ACUTE s trostrukom snagom. One su odlična prirodna podrška imunološkom sustavu prilikom prvih znakova prehlade ili gripe. Samo 1 kapsula na dan tijekom 5 dana! 


Imunoglukan P4H® ACUTE sadrži čak 300 mg prirodnog Imunoglukana, optimalnu dozu vitamina C i preporučenu dnevnu dozu cinka.

Imunoglukan P4H® ACUTE namijenjen je za kratkotrajnu upotrebu – 5 dana. Uzimanje se preporučuje odmah kod prvih znakova koji najavljuju infekciju (umor i iscrpljenost, nedostatak koncentracije, razdražljivost), odnosno u fazi akutne infekcije (upala nosne sluznice, bol u grlu...).

Prirodni Imunoglukan® potiče rad imunoloških stanica i pomaže tijelu u borbi protiv virusa i bakterija. Vitamin C i cink imaju ulogu u radu imunološkog sustava i u zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Vitamin C također doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti.

 Trostruka moć za brzu pomoć!

Imunoglukan P4H® ACUTE prikladan je za odrasle i djecu stariju od 12 godina. Ne sadrži gluten i laktozu, stoga ga mogu uzimati i dijabetičari i vegetarijanci.

Potražite kapsule Imunoglukan P4H® ACUTE u svojoj ljekarni ili možete naručiti na našoj stranici

Dodatak prehrani Imunoglukan P4H® ne smiju koristiti bolesnici s presađenim organima. Bolesnici koji su na terapiji imunosupresivima mogu uzimati Imunoglukan P4H® samo nakon savjetovanja s liječnikom. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.