Uredništvo Imunoglukan P4H<sup>®</sup>
Početna>Imunoblog>Imunoglukan P4H®> Imunoglukan P4H® je osvojio prestižnu medalju QUDAL

Imunoglukan P4H® je osvojio prestižnu medalju QUDAL

Prema rezultatima međunarodne organizacije za certificiranje ICERTIAS – International Certification Association GmbH Imunoglukan P4H® potvrđen je kao dodatak prehrani za jačanje imuniteta koji nudi apsolutno najvišu kvalitetu na hrvatskom tržištu te je nagrađen zlatnom medaljom QUDAL - QUality meDAL - HEALTH - CROATIA 2017/2018.

 

 

Medalju QUDAL – QUality meDAL mogu dobiti samo oni proizvodi i usluge koje su potrošači prepoznali kao najkvalitetnije u znanstvenom tržišnom ispitivanju u obliku internetskog upitnika. U ispitivanju kvalitete QUDAL u ožujku 2017. neovisna švicarska organizacija ICERTIAS upitala je 1200 čestih kupaca u ljekarnama u Republici Hrvatskoj:

»Koji proizvođač, odnosno ponuđač dodataka prehrani za jačanje imuniteta (za jačanje i otpornost organizma, u obliku tableta, praha, kapsula i sl. – koji se najčešće kupuju u ljekarnama) po vašem osobnom iskustvu i mišljenju ili iskustvu i mišljenju vaših bližnjih nudi apsolutno najvišu razinu kvalitete na hrvatskom tržištu?«

Najčešći odgovor ispitanika bio je Imunoglukan P4H®.

Time se ponovno potvrdilo da je Imunoglukan P4H® najbolja prirodna pomoć za imunološki sustav i broj 1 u kvaliteti. 

Program certificiranja QUDAL neovisne švicarske organizacije ICERTIAS među mnoštvom proizvoda i tvrtki traži one koji nude nešto više. Organizacija ICERTIAS dodjeljuje medalje za kvalitetu pojedinih proizvoda, usluga i poduzeća, a mogu dobiti medalju QUDAL s tri, četiri ili pet zvjezdica. Medalju s pet zvjezdica dobivaju samo oni proizvodi kojima su potrošači iskazali najviše povjerenje na području kvalitete, što znači da su u pojedinoj kategoriji osvojili 1. mjesto.  

U Medisu smo izuzetno ponosni na to što su hrvatski kupci u tržišnom istraživanju QUDAL neovisne švicarske organizacije ICERTIAS provedenom u ožujku 2017. prepoznali Imunoglukan P4H® kao svoj prvi izbor i dodijelili mu medalju s pet zvjezdica. 

Hvala vam na povjerenju; i dalje ćemo se truditi za vaše zdravlje!

Dodatak prehrani Imunoglukan P4H® ne smiju koristiti bolesnici s presađenim organima. Bolesnici koji su na terapiji imunosupresivima mogu uzimati Imunoglukan P4H® samo nakon savjetovanja s liječnikom. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.