Imunoblog

Početna > Imunoblog
Kliničko ispitivanje: Sportaši koji su uzimali Imunoglukan P4H imaju manje infekcija dišnog sustava

Kliničko ispitivanje: Sportaši koji su uzimali Imunoglukan P4H imaju manje infekcija dišnog sustava

U istraživanju zaključeno je da se kod sportaša koji su uzimali dodatak prehrani s imunoglukanom imunološki sustav jača pa rjeđe obolijevaju od infekcija gornjeg dijela dišnog sustava.
Imunoglukan P4H<sup>®</sup> – učinkovit i pouzdan već 10 godina

Imunoglukan P4H® – učinkovit i pouzdan već 10 godina

Proizvodi su plod više od 30 godina istraživanja na temelju kojih je objavljeno više od 30 znanstvenih članaka koji potvrđuju njegovu učinkovitost i sigurnost čak i kod višemjesečne upotrebe. U ta istraživanja bilo je uključeno više od 1400 djece iz različitih europskih država.
Razlika između prehlade i gripe

Razlika između prehlade i gripe

I prehlada i gripa spadaju u virusne bolesti, a drugom riječju nazivamo ih viroza. A kako prepoznati kada nas je napala samo prehlada, a kada imamo posla s gripom?
Sport i zdravlje zimi

Sport i zdravlje zimi

Na pad imuniteta više od okoline utječe stil života. Jesenski val prehlada nakon kojih slijedi gripa posljedica je života u zatvorenim prostorijama i idealnih mogućnosti za širenje infekcija. A ne hlađenja zraka.

NOVO – Imunoglukan P4H® ACUTE

Liniji proizvoda Imunoglukan dodali smo nove kapsule Imunoglukan P4H® ACUTE s trostrukom snagom. One su odlična prirodna podrška imunološkom sustavu prilikom prvih znakova prehlade ili gripe.
Gripa: simptomi, liječenje, sprječavanje

Gripa: simptomi, liječenje, sprječavanje

Gripa je u našim životima prisutna češće nego što možda mislimo. Budući da i mi vjerojatno obolimo od gripe gotovo svake godine, nije dovoljno da samo prepoznamo njezine znakove nego da je znamo liječiti i zaštititi se od nje.

IMUNOBLOG

Imunoblog su novosti iz svijeta imuniteta. Trudimo se pripremiti za vas zanimljive sadržaje povezane sa zdravim i aktivnim stilom života koji je ključ do očuvanja zdravlja i dobrog imuniteta. Stručne članke pripremaju farmaceuti, liječnici i drugi specijalisti. Možete također pročitati izjave sportaša i drugih korisnika te sve novo u vezi s proizvodima Imunoglukan P4H®

NAŠI STRUČNJACI

  • Nadja Ott, mr. pharm., regionalni voditelj proizvoda za Imunoglukan P4H®
  • Nives Boltar, voditeljica marketinga za terapijsko područje u OTC
  • Asist. Taja Železnik Ramuta, mag. mikrobiol.
  • Matic Dolinar, mr. pharm.
  • Jasmina Delalut, mr. inž. kem.
  • inž. doc.dr. Mateja Logar, dr. med., specijalistica infektologinja, Infektivna klinika Ljubljana
  • Gregor Skvarča, mr. pharm., savjetnik za medicinska pitanja

Dodatak prehrani Imunoglukan P4H® ne smiju koristiti bolesnici s presađenim organima. Bolesnici koji su na terapiji imunosupresivima mogu uzimati Imunoglukan P4H® samo nakon savjetovanja s liječnikom. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.