Imunoblog

Početna > Imunoblog
Razlika između prehlade i gripe

Razlika između prehlade i gripe

I prehlada i gripa spadaju u virusne bolesti, a drugom riječju nazivamo ih viroza. A kako prepoznati kada nas je napala samo prehlada, a kada imamo posla s gripom?
Imunoglukan kartica vjernosti

Imunoglukan kartica vjernosti

Imunoglukan P4H® nagrađuje vjernost. Kad kupite Imunoglukan P4H®, preuzmite karticu u ljekarni ili je sami otisnite.
Sport i zdravlje zimi

Sport i zdravlje zimi

Na pad imuniteta više od okoline utječe stil života. Jesenski val prehlada nakon kojih slijedi gripa posljedica je života u zatvorenim prostorijama i idealnih mogućnosti za širenje infekcija. A ne hlađenja zraka.

NOVO – Imunoglukan P4H® ACUTE

Liniji proizvoda Imunoglukan dodali smo nove kapsule Imunoglukan P4H® ACUTE s trostrukom snagom. One su odlična prirodna podrška imunološkom sustavu prilikom prvih znakova prehlade ili gripe.
Gripa: simptomi, liječenje, sprječavanje

Gripa: simptomi, liječenje, sprječavanje

Gripa je u našim životima prisutna češće nego što možda mislimo. Budući da i mi vjerojatno obolimo od gripe gotovo svake godine, nije dovoljno da samo prepoznamo njezine znakove nego da je znamo liječiti i zaštititi se od nje.
Što učiniti kod prvih znakova prehlade ili gripe

Što učiniti kod prvih znakova prehlade ili gripe

Dolazak jeseni i zime, kiša, hladnoća i vjetar, prehlada i kašalj prolaznika, stres. Stiglo je vrijeme kad se zimske infekcije dišnog sustava najčešće pojavljuju, a ljudi se većinom zadržavaju u zatvorenim prostorijama, što još potiče širenje infekcija.

IMUNOBLOG

Imunoblog su novosti iz svijeta imuniteta. Trudimo se pripremiti za vas zanimljive sadržaje povezane sa zdravim i aktivnim stilom života koji je ključ do očuvanja zdravlja i dobrog imuniteta. Stručne članke pripremaju farmaceuti, liječnici i drugi specijalisti. Možete također pročitati izjave sportaša i drugih korisnika te sve novo u vezi s proizvodima Imunoglukan P4H®

NAŠI STRUČNJACI

  • infektolog doc. dr. Mateja Logar, dr. med.
  • Nives Boltar, regionalni voditelj robne marke Imunoglukan P4H®
  • Urša Jarc, mr. pharm.

Dodatak prehrani Imunoglukan P4H® ne smiju koristiti bolesnici s presađenim organima. Bolesnici koji su na terapiji imunosupresivima mogu uzimati Imunoglukan P4H® samo nakon savjetovanja s liječnikom. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.